Poljoopskrba Online trgovina

STIHL MH 445 R Motorna kopačica

Label

Ovo je pouzdana i okretna kopačica Stihl kvalitete, s Briggs & Stratton motorom. Lako prenosiva i preklopiva, idealna je za manje vrtove. Same ručke su podesive po visini, tako da se mogu prilagoditi svakom korisniku. Odlikuje se odličnom geometrijom noževa (širine 45 cm i promjera 30 cm) koji omogućavaju okopavanje bolje od konkurencije. Sama radna širina se lako može smanjiti vađenjem noževa, tako da je ova kopačica primjerena za čak i najmanje vrtove. Nudi mogućnost servisnog položaja, gdje se kopačica nagne, i noževi lako čiste. Samohodna je, s jednom brzinom naprijed, i jednom nazad. Uključeni kotači znatno olakšavaju transport do vrta, a uključen antivibracijski sustav znatno olakšava rad. Odlična manja kopačica !
Šifra proizvoda
62410113914
848.00
Trenutno nedostupno Dodaj u listu želja

Tečaj konverzije: 7.53450

6389.26 Kn

Opis proizvoda

Ovo je pouzdana i okretna kopačica Stihl kvalitete, s Briggs & Stratton motorom. Lako prenosiva i preklopiva, idealna je za manje vrtove. Same ručke su podesive po visini, tako da se mogu prilagoditi svakom korisniku. Odlikuje se odličnom geometrijom noževa (širine 45 cm i promjera 30 cm) koji omogućavaju okopavanje bolje od konkurencije. Sama radna širina se lako može smanjiti vađenjem noževa, tako da je ova kopačica primjerena za čak i najmanje vrtove.
Nudi mogućnost servisnog položaja, gdje se kopačica nagne, i noževi lako čiste. Samohodna je, s jednom brzinom naprijed, i jednom nazad.
Uključeni kotači znatno olakšavaju transport do vrta, a uključen antivibracijski sustav znatno olakšava rad. Odlična manja kopačica !

Specifikacija proizvoda

  • Pogon kopačice : 1 brzina naprijed, 1 nazad
  • Izlazna snaga motora : 2,2 kW/ 3 KS
  • Radna širina : 45 cm
  • Težina : 37 kg
  • Zapremina cilindra : 140 cm ³
  • Naziv motora : B&S Serija 550 EX
  • Zapremina rezervoara : 0,8 l
  • Snaga motora : 3.1 kW / 4.2 KS

Kategorija proizvoda

Motorna drobilica za grane

Snaga Motora (kW)

4.1

Radna širina (mm)

450

Radna dubina (mm)

.

Max. promjer grane (mm)

.

Proizvođač

STIHL

Podijeli

Vezani proizvodi

Pregledani proizvodi