Poljoopskrba Online trgovina

Jednoručne škare Felco 7

Label

Škare FELCO 7 proizvedene u Švicarskoj odlikuju se mnogim prednostima i kvalitetama s kojima će ispuniti sva Vaša očekivanja u radu s njima.
Šifra proizvoda
10700
80.00
U košaricu Dodaj u listu želja

Opis proizvoda

Rotirajuća ručka čini ove škare za obrezivanje / vrtne škare toliko osobitim, smanjujući napore potrebne za uporabu kako biste poboljšali udobnost i olakšali rezanje. FELCO 7 je snažan i ergonomski dizajniran alat koji je posebno prikladan za svakoga tko ima veće ruke i najbolje je u borbi protiv teških, intenzivnih zadaća obrezivanja ili za one koji žele maksimalno iskoristiti snagu rezanja uz minimalan napor. 

Možete biti sigurni da u rukama držite snagu za uspjeh s FELCO 7, čak i kada ste suočeni s najzahtjevnijim obrezivanjem. Rotirajuća ručka kreće se oko svoje osi s vama, raspoređujući svoje napore na sve mišiće u vašoj ruci dok radite. To smanjuje snagu rezanja koja vam je potrebna za postizanje većih rezova za oko 30 %. To zauzvrat smanjuje umor i žuljeve, a ujedno s nagnutom reznom glavom - koja se osjeća kao prirodni dio vaše ruke - pruža još veću udobnost u radu. Činjenica koja samo poboljšava glatki radni užitak, gumeni su prigušivači koji osiguravaju zaštitu od naprezanja zgloba. Mikrometrički mehanizam za podešavanje omogućava jednostavno podešavanje rezne glave za precizno obrezivanje.

Specifikacija proizvoda

Maksimalna debljina reza: 2,5 cm
Težina: 290 g
Dužina: 210 mm

Tip škara

Ručne škare

Proizvođač

Felco

Debljina rezanja (mm)

25

Duljina rezanja (mm)

.

Garancija

12 mjeseci

Dostupnost

Raspoloživo kroz 3-5 dana

Podijeli

Vezani proizvodi

Pregledani proizvodi