Poljoopskrba Online trgovina

Homeogarden Univerzalni supstrat Substratica Profi Mix 50 l

Label

Univerzalni supstrat za biljke Substratica Profi Mix nudi biljkama i tlu sve potrebne hranjive tvari i idealne uvjete za rast. Supstrat je mješavina korisnih sastojaka. Sadrži organski humus, kokosova vlakna, perlit, aktivator humusa i 100% organske hranjive tvari. Univerzalni supstrat za biljke Substratica profi Mix idealan je za presađivanje biljaka. Ubrzava rast u ranim fazama i kasnije stvara okruženje u kojem biljke uspijevaju. Jedinstvena supstratna mješavina aktivnih tvari osnažuje tlo i ispunjava ga obiljem korisnih mikroorganizama.
Šifra proizvoda
09-0312230
13.79
U košaricu Dodaj u listu želja

Tečaj konverzije: 7.53450

103.90 Kn

Opis proizvoda

Univerzalni supstrat za biljke – sadnja biljka nikada nije bila lakša

 

Svaki sastojak univerzalnog supstrata za visoke gredice, povrće i balkonsko cvijeće Substratica Profi Mix dočarava nešto posebno. Pruža biljkama izvrsno tlo za ukorjenjivanje, dobro ih hrani te ih motivira na napredovanje i postizanje sjajnih rezultata. Mješavina je idealna za presađivanje presadnica kojima je potrebna dodatna pažnja da bi počele uspješno rasti. Osim za presađivanje sobnih biljaka, univerzalnu zemlju možete koristiti i za sadnju na otvorenom, na visokim gredicama ili na balkonu. Zbog neutralnog pH između 6,5 i 7 supstrat ćete moći koristiti za većinu povrća, voća i ukrasnog drveća i biljaka. Obožavaju ga cvjetnice i mirisni začini.

Univerzalni supstrat za vrt, visoke gredice i balkonsko cvijeće Substratica Profi Mix, izrađen je od čistih prirodnih tvari i ne sadrži umjetna gnojiva ili agrokemikalije. To će vam bez grižnje savjesti omogućiti uzgoj zdravog uroda.

 

Upute: Priprema univerzalnog supstrata Substratica Profi Mix

 

Univerzalni supstrat Substratica Profi Mix već je pripremljen na način da ne zahtijeva posebnu pripremu.

Prilikom presađivanja oko korijenske kugle, uklonite staru zemlju, odaberite za dva prsta veću posudu i pospite biljku supstratom. Dobro pritisnite korijenje kako bi supstrat čvrsto prionuo uz biljku.

Prilikom sadnje izravno u žardinjere ili tegle supstrat treba dobro pritisnuti do korijena i umjereno zalijevati. Biljke se nakon sadnje ostavljaju neko vrijeme u skloništu kako bi se oporavile.

Prilikom sadnje na otvorenom također možete u istim omjerima promiješati supstrat sa dobrom vrtnom zemljom kako biste smanjili taloženje.

U visokim gredicama supstrat se može pomiješati s 50% vrtne zemlje. Međutim, ako smatrate da je postojeće tlo u visokim gredicama loše ili još nemate odabrano tlo, preporučamo HomeOGarden – Organsko tlo od kokosovih vlakana.

Specifikacija proizvoda

  • Ubrzava rast na potpuno prirodan način
  • Potiče razvoj i aktivnost mikroorganizama
  • Poboljšava strukturu tla i pH
  • Izvrsno zadržava vlagu i smanjuje potrebu za zalijevanjem
  • Sadrži hranjive tvari koje su važne za razvoj biljaka
  • Poboljšava zračni i vodni režim tla
  • Bez umjetnih gnojiva i drugih kemikalija
  • Posjeduje EKO certifikat

Kategorija

Substrat

Proizvođač

HomeoGarden

Zapremina

50 L

Podijeli

Vezani proizvodi

Pregledani proizvodi